360 Graders Virtuel tur

af | 7. juli 2021 | Artikel | 0 Kommentarer

Det visuelle og virtuelle er vigtige elementer i kundens beslutning om de vil købe dit produkt, med en 360 graders virtuel tur af din virksomhed og dine udendørsarealer er med til at skabe en wow oplevelse for kunden på den mest interaktive og informative måde. Det giver kunderne en fantastik mulighed for at bevæge sig rundt og opleve din virksomhed fuldstændig som at være der selv.

 

En dot/tag uden foran din virksomhed er en god måde at give dine kunder yderligere detaljer og mere viden om din virksomhed, som er med til at lære dine kunder noget mere om dig og virksomheden. Det trækker kunderne ind i virksomheden.

 

Inde i din virksomhed kan du være med til at skræddersy din 360 graders virtuelle tur og gøre det endnu mere målrettet ved at tilføje billeder, videoer med velkomst fra butiksejeren eller en forklaring omkring produkterne, brandet, fortæller om jeres åbningstider, du kan også indsætte YouTube film, kataloger, menukort, prislister, baggrundsmusik og derved gøre alt i alt 360-turen til en fuldt fungerende onlinebutik. Du vil også få muligheden for at lave en inforundvisning, kommunikere vigtigt information, lave produktdetaljer, kampanger og sidst men ikke mindst køb af produkt via din webshop.

Fordele ved at få lavet 3D

Målet for enhver virksomhed er at øge indtægterne. Dette mål kan opnås ved god kundeservice og en gennemtænkt markedsføringsstrategi med både det visuelle og virtuelle et sted. En 360º virtuel tur i gennem hele virksomheden er med til at nå dine mål til en rimelig pris.  360º virtuel tur er en god måde at få flere potentielle kunder både online og fysisk, ved at give dem et overblik over virksomheden og hvad du tilbyder.

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er et 3D kamera?

En 3D kamera er et 360 graders kamera og 3D scanner i ét, der skaber 3D virtuelle ture af butikker, showrooms, messer, kontormiljøer, biler osv. Den kan også lave 3D scan og levere billederne i 4K kvalitet for den bedst mulige oplevelse. Med dette kamera kan du også lave præcise opmålinger, overskuelige plantegninger samt tilføje tags.

Det minder meget om Google maps’ street view function. Dog med et meget bedre billedkvalitet, og hvor man kan bevæge sig rundt i lokalet. Det giver kunderne en fantastik mulighed for at bevæge sig rundt og opleve butikken fuldstændig som at være der selv bare online.

Hvad er en 3D scanning?

En 3D scanning er en digital version af et fysisk rum eller location. 3D kameraet benytter laserteknologi til at få diverse dybder, lys, varer og krinkelkroge med i den digitale udgave.
Du får på meget kort tid, muligheden for at opleve, navigere og arbejde med et fysisk rum, digitalt.

Hvad er en dot/tags?

En dot/tags er med til at personliggør scanningen. En dot/tag er små notats felter man sætter på elementer som beskriver vareren eller den given ting men ønsker at fremhæve. De kan placeres hvor som helst i rummet, og indeholder tekst, videoer eller billeder der guider og informerer brugeren.

Hvad kræver det fra min side?

Vores 3D kamera scanner rummet som det ser ud, derfor er det utrolig vigtigt at rummet er styler inden vi begynder. For ”What you see, is What you get” så kunderne skal helst ikke sin din kaffekop eller papir over dagens gøremål. Det ser rodet ud og det kan få kunden til at forlade din virksomhed.

Hvordan kommer det til at foregå?

Danske Dekoratører kommer og styler din virksomhed med mindre du gerne selv vil stå for det dernæst laver vi en 3D model af din virksomhed med vores 3D-kamera.

Du kan ændre dit billede, tekst, film eller lignende op til 4 gange om året. Det eneste du skal gøre er at sende materialet til Danske Dekoratører, så sørger vi for at opdatere med det samme.

Når 3D-scanningen er færdig, publiceres den på jeres hjemmeside og uploades til Google Street View, som er med til at få skabt endnu mere synlighed. Denne 3D scanning kan også deles på de sociale medier som vi vil opfordre dig og alle butikkerne til at gøre netop for at hjælpe med at sprede budskabet

Kan jeg bruge VR-briller?

VR-briller blev oprindeligt udviklet til gaming og film, men VR har taget skridtet videre.

Når du tager dine VR-briller på bliver du placeret lige midt i den virtuelle verden  og når du bevæger dig i den virkelige verden, bevæger du dig også rundt inden i den virtuelle verden, fuldstændigt som at være i butikken eller showroomet fysisk. 

Se hvordan vi laver det her

360 Graders Virtuelle ture

Showroom og Butikker

Få lavet din showroom eller butik i 3D og få flere kunder ind i din butik og øge din omsætning. 

3D ture få hele 130% flere visninger end en normal hjemmeside.

Kontor

Få mere trafik på hjemmesiden, med en 3D tur øges du med 57% i Google søgninger og på Google Maps.

Sommerhus og Bolig

Skal du have din bolig solgt eller udlejet, kan du med en 3D tur, få flere visninger og flere bookninger.

Hele 87% er mere villige til at booke når de har set boligen virtuel

Book os allerede I dag

Gør en forskel for din virksomhed, få lavet en 360 graders virtuel tur.

Kontakt os på mail: info@dekoratoer.dk eller mobil: 61270299

Fordele for dekoratører

Dekoratører som er medlem af netværket har mulighede at benyttet 3D kameraet til alle deres kunder. 

Få en introduktion til kameraet her

 

Følg os på

Facebook  LinkedIn Pinterest Youtube

Share This
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle