• Bliv en del af et unik netværk
  • Styrk din virksomheds konkurrenceevne
  • Få vidensdeling og forretningsudvikling
  • Bliv hørt
  • Bliv profileret
  • Hold dig opdateret

Eliten

Eliten er den mest populære medlemskab her får alt det bedste. Her når du længer, opnår mere og bliv en uimodståelig profil

Som Elite Medlem stiller du dig selv og dine kompetencer i første række. Du går ikke på kompromis med din drømme om at leve godt af din passion. Som medlem vil du få adgang til langt flere fordele end i Basismedlemskab.

Du vil derfor stille dig selv som en stærk spiller i branchen, da du får den bedste mulige støtte af Danske Dekoratører. Desuden opnår du de langt bedste rabatter på alt det, som Danske Dekoratører har at tilbyde. Gør dig selv uimodståelig for dine kunder med de kompetencer og muligheder, som kun et Elite medlemskab kan giv dig.

Er du i tvivl om noget så er du altid velkommen til at kontakte mig på 61270299 eller skriv til mig på info@dekoratoer.dk

50% på alle arrangementer, der er designet og udviklet helt unikt til dette netværk, hvor du bliver inspireret og får en god oplevelse med hjem. Vi besøger både virksomheder, messer osv. i ind- og udlandet

50 % på kurser, som er specialdesignet til dig så du for udviklet de kompetencer du har brug for, som får dig til at stå stærkere og der får dine ideelle kunder til at græde glædestårer over ENDELIG at have fundet DIG!

Nyhedsmails, fyldt med lækkerier – brugbart materiale og ikke noget ligegyldigt tekst Blog, hvor du få alt nyttig viden fra branchen.

Profilside, Det er den mest værdifulde side for dig, af dem alle da den er med til at give dig mere synlighed og skaffer kunder.

De profilside bliver vist over på Danske Dekoratørers hjemmeside hvor mange virksomheder som har brug for hjælp af en dekoratør. Derfor er det en god idé, at du har en flot og iøjnefaldende profilside samt en fængende tekst, der klart og tydeligt fortæller om dig og dine evner.

Som Elite medlem sørger vi for at optimere samt holde din profil opdateret, så den altid ser skarp ud over for dine mulige kunder.

– Skriv om hvem du er og hvad du tilbyder

– Kendetegne

– Hvordan man kontakte dig

– Super flotte billeder

– Osv.

Se hvordan du laver din egen profil her: Byg din egen profilside.

Reklamefilm, der bliver set, vinder "likes" og skaber dybe relationer.

Reklamefilm, der bliver set, vinder “likes” og skaber dybe relationer.

YouTube er verdens næststørste søgemaskine efter Google, og den tredje mest besøgte hjemmeside efter Google og Facebook.

Så “YouTube her we com” Jeg stiller op med et super skarp team, så vi kan lave et godt interview og producere en online marketing video, som gør det nemt for din målgruppe at forstå hvem du er og hvad dine spidskompetencer er.

Se nogle af de film vi har lavet ind til videre her: www.youtube.com

Månedens dekoratør, der giver dine idelle kunder sommerfugle i maven, når de kontakter dig.

4 tirsdage fordelt ud over en måned, vil alt fokusset være om dig. Her får du 1-2 blogopslag på Danske Dekoratører hjemmesiden samt opslag på de sociale medier (Facebook, Instagram, LinkedIn)

Du kan læse mere om der her: Drejebogen for månedens dekoratør

SoMe hjælp, så du kan nå dine mål - hurtigere og mere effektivt

Derfor får du eksperthjælp fra Signe P Freelance som laver en grundig gemmegang af din Instagram firmaprofil.

I denne gennemgang går hun ind og kigger på:

  • Eftersyn af bio-tekst, knapper og link
  • Vurdering af din feed.
  • Undersøgelse af din brug af hashtags.
  • Får en rapport med optimeringsforslag.
  • En personlig checkliste, så du nemt kan implementere de foreslåede ændringer.

klik her for at læse mere om det

Jobformidling, der giver din bankkonto vokseværk

Vi får nogle gange opkald fra større virksomheder som har brug for hjælp til at få udført en opgave, der får du som Elite medlem tilbuddet sendt videre til dig, hvor du har muligheden for at sige ja til opgaven eller sige fra hvis det ikke interessere dig.

Derudover laver vi også større projekter, hvor vi i samarbejde får løst opgaven, som fx Silkeborg juleudsmykning af hele torvet.

Hvis du lige er sprunget ud som selvstændig giver det også god mening at være Elite medlem, da vi også hjælper dig med at komme godt fra start.

Planlægningsgrupper, der giver dig styrepinden i netværket.

Du er med til at sætte retningen for netværket, når du har valgt hvilken gruppe du gerne vil være i. For hver gruppe er der en formand, de formænd mødes to gange om året, hvor vi lægger en strategiplan for hvad der skal ske.

Ambassadørgruppen

Ambassadørerne er ansigter udadtil, så netværket bliver spredt endnu mere ud.

Socialgruppen

Socialgruppen er beslutningstager for hvilke inspirationsture vi skal på samt vores julefrokost og sommerfest.

Vidensgruppen

Vores vidensgruppe er med til definere hvilken viden vi har behov for samt hvilke kurser vi mangler.

SoMe- supportgruppen

Vores SoMe-supportgruppe er vores ansigt udadtil på de sociale medier. De bliver løbende fodret med indhold fra fra vores sociale medier, som de deler i deres eget netværk.

Danske Dekoratørers netværk er unikt og eksklusivt for professionelle Dekoratører – både selvstændige og fastansatte. Hos alle medlemmer vægtes det, at der er en uddannelse bag titlen. Du kommer derfor i selskab med utroligt kreative og fagligt dygtige kolleger.

Hos Danske Dekoratører ønsker vi at fremme Dekoratører og jeres vigtige og enestående arbejde. Desuden ønsker vi at støtte og hjælpe medlemmer i de udfordringer, som I kan komme til at stå overfor i jeres arbejde. Så derfor laver vi alt det hårde og tidskrævende arbejde for dig. Du får en helt unik mulighed for at deltage i kurser, finde relevant og målrettet læring online. Du vil blive inviteret til begivenheder, som kun er for medlemmer. Du vil få fantastiske fordele og gode rabatter på Danske Dekoratørers produkter og kurser, som kan stille dig endnu stærkere i branchen.

Sammen med Danske Dekoratører giver du din karriere i de bedste chancer. Du vil kunne styrke dine og dit firma konkurrenceevne. Flere gange årligt vil du modtage invitationer til kurser, som dygtiggøre dig som forretningsejer og som Dekoratør. Online kan du dykke ned i alle de spændende guides og online læringer, som Danske Dekoratører har kreeret med branchen for øje. Alt vil være målrettet dig, dine kreative evner og interesser. Du skal altså ikke bruge tid på at lave time lange research for at finde relevant viden. Alt relevant vil du få serveret af Danske Dekoratører, som arbejder for dig og branchen.

Få det bedste ud af din passion og dit arbejde sammen med Danske Dekoratører – stå stærkere sammen.

 

Sammenligning af medlemskaberne

  Basis   Eliten
Tilgang til netværksgruppen på Facebook. X   X
Indledende kaffemøde med Louise. X   X
Tilmeldt til medlemsnyhedsmail X   X
En profil på Danske Dekoratørers hjemmeside X   X
Entrebillet til Formland X   X
Virksomhedsbesøg X   X
Fælles markedsføring af branchen X   X
Månedens dekoratør X   X
Arrangementer 20%   50%
Kurser 20%   50%
Mulighed for spændene job og projekter     X
Mulighed for at undervise på dekoratør skolen     X
Reklamefilm     X

Tilmeld dig vores nyhedbrev

Kunne du godt tænke dig at hold dig opdateret, omkrig hvad der sker her i netværket af spændende ting?

så tilmeld dig vores medlemsbrev 

Tillykke nu er du tilmeld vores nyhedsbrev

Share This
Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle