Netværk, opgaver & workshops for dekoratører

Videnspartner Medlemsskab

Medlemmer af Danske Dekoratører

Antal Vejledninger vi har udgivet

Modtagere af nyhedsbrevet

Årlige arrangementer

Netværket på Facebook

KENDSKAB – ARTIKEL OG BLOGINDLÆG

Som medlem kan du få lagt artikler eller blogindlæg op på hjemmesiden og de andre sociale medier hvor Danske Dekoratører befinder sig. Så du kan vise, at du eller din virksomhed er ekspert på området. Det kan du gøre ved at dele gode tips, relevant info og viden om ny research inden for din branche. Hvor der er fokus mod konteksten, og på den måde vise din faglighed og kompetencer.

OPGAVER – OPGAVEPORTALEN

Opgaveportalen er det sted, hvor du som medlem har mulighed for at se opgaver fra andre dekoratører samt selv lægge opgaver op. Derudover har virksomheder også mulighed for at lægge deres jobopslag på siden.

DIN PROFIL – PÅ DEKORATØR.DK

Når du er medlem, får du din egen profilside på hjemmesiden, det giver dig mulighed for at brande dig selv og din virksomhed og synliggøre dine kompetencer gennem en personlig profil. Samt linke over til de medier du befinder dig på og dervedstyrke din faglige profil og gøre kompetencer online tilgængeligt for virksomhede.Du kan til en hver tid opdatere dine oplysninger ved at logge ind på medlemssiden.

NYHEDER – FRA BRANCHEN

Der vil løbende blive sendt nyhedsmail, hvor du kan holde dig opdateret på brancherelevante artikler og gennerelle nyheder fra branchen.

Registreringsoplysninger

Virksomhedsinfo


 

Personlige info


 

Upload profilbillede

Sociale Medier


 
Vis privatlivspolitik

Netværk, opgaver & workshops for dekoratører

Stå stærkere - med os

Danske Dekoratører er samlingspunktet for dekoratører i Danmark.

Vi hjælper med at holde dig ajour inden for branchen, at profilere dig og din forretning samt at komme med tips og faglig sparring via netværket.

Share This
X