Formland er et inspirerende besøg for de utrolige flotte messestande, lærerige workshops og foredrag og ikke mindst mødet med samarbejdspartnerne.

 

For dekoratørerne er der gode ting at hente til Formland i år. Både som en saltvandsindsprøjtning, indkøb og ikke mindst et nyt tiltag for dekoratører. Så grib chancen for at netværke med andre dekoratører og få en sjov og inspirerende weekend.

 

Der er sat ekstra fokus på dekoratøren til Formland Spring i år og derfor afholder vi en konkurrence om at blive den bedste dekoratør på messen.

 

Programmet er målrettet dekoratøren der vil netværke og få nye samarbejdspartnere

Alle herlighederne bliver afholdt om torsdagen, hvor der vil være 2 igangværende temaer på samme tid

Første del: Her vil der være en dyst blandt dekoratører som står for at klargøre messestande til selve messen. Dommere vil bedømme standende og de besøgende dekoratører får også mulighed for at stemme om hvilken stand som fremstår flottest. Kåringen af vinderen/vinderholdet ”Bedste Dekoratør – Formland Spring 2019” sker til netværksarrangementet om aftenen.

Anden del: Starter med en åben workshop i Hal E, hvor der vil være 10 podier som den enkelte dekoratør kan booke sig ind på og selv har muligheden for at bestemme hvordan og hvad der skal dekoreres på podiet. Podierne bliver lavet i tidsrummet 9:30 – 12:00 som åben workshop hvor de besøgende imens kan komme ind og se hvad vi laver eller få en snak med den enkelte dekoratør omkring arbejdet. Derefter stå de frit indtil kl 18:00 hvor de så skal tages ned igen.

 

Det hele rundes af med en dejlig middag i restauranten, lige som sidste gang. Formland er partner på markedsføringen både af konkurrencen og af dem som har et podie

 

Lyder dette som noget for dig, så gælder det om at slå til!

 

Programmet:

Torsdag den 31. januar

Fra ca. kl 9:00 – 16:00         Bliver messestandene bedømt

Fra ca. kl 9:30 – 12:00         Åben workshop podierne/bordene er 150 cm i diameter Se podierne her

Fra ca. kl 12:00                      Står podierne færdige, til inspiration for alle besøgende på messen resten af torsdagen

 

Fra kl 18:00 – 21:00             Vi slutter dagen af i restauranten, hvor vi får noget lækker mad, netværker og kårer vinderen som

Bedste Dekoratør – Formland Spring 2019.

 

 

Hvis du ikke kan deltage om torsdagen, vil jeg være at finde både fredag og lørdag i Hal H ved Trendcaféen, skriv lige så vi kan aftale en dag og tidspunkt.

 

Tilmeld dig til det samlede arrangement senest den 22 januar ved at udfylde nedenstående formular.

Hvis du også vil deltage i konkurrencen om at blive ”Bedste Dekoratør – Formland Spring 2019” så skriv gerne i kommentarfeltet hvilken virksomhed du kommer fra.

Har du ikke mulighed for at deltage i det samlede arrangement, men gerne vil være med eksempelvis om aftenen, så kan det også sagtens lade sig gøre, skriv det i kommentarfeltet, så finder vi ud af det.

 

Prisen på hele arrangementet, konkurrence, spisning og netværk koster 375 kr.

 

OBS. Vil du gerne have et podie, så skriv til mig på men skynd dig da det er efter først til mølle princippet – kræver dog medlemsskab

Et medlemsskab koster kun 99 kr. md. og så får du desuden gratis entrebillet til Formland, Gratis podieplads på 150 cm i diameter til Formland(Først til mølle) og 10 % rabat på netværksarrangementet om aftenen.

Tilmelding til Netværksarrangement

12 + 8 =

Share This
X