En inspirerende aftale på Maison & Objet

af | 15. november 2018 | Artikel | 0 Kommentarer

Netværkstur optakt: Danske Dekoratører tæller ned til januar udgaven af Maison & Objet Paris, som i år tæller 65 nye internationale udstillere. Livsstilsmessen, der foregår den 18.- 22. januar, får denne gang besøg af Vincent Darré som verdensberømt dekoratør og designer.

Omkring 3.000 udstillere vil være at finde på livsstilsmessen Maison & Objet i Paris, som fra den 18 – 22. januar ruller sig ud nok engang. Messen har to fokusområder: Home Fashion og Luxury & Design. Her følger et udpluk af de største nyheder.

I år byder Maison & Objet velkommen til 65 nye franske og internationale virksomheder. Over halvdelen af alle nye udstillere deltager på messens business-platform, som er dedikeret til indretning, projekter og kontrakter.

Cirka 50 procent af de 3.000 udstillere er internationale, og de 85.000 besøgende fagfolk, som messen tiltrækker, kommer fra hele verden.

MAISON & OBJET er den store begivenhed
Messen samler et 360 grader produkttilbud. Indretning, design, møbler, tilbehør, tekstiler, dufte, børnenes verden, alt til køkkenet.

For at kunne følge med i hvad der sker på messen, har de i år udviklet en ny app som er med til at danne overblikket for hvad man vil opleve og have ud af turen. Det er lige fra hvem der udstiller, stand plan, program over dagene samt foredrag.

Blandt de største nyheder finder man Sebastian Herkner, som er Maison & Objets Designer of the Year 2018. Sebastian har fokus på at skab et design, som har et strejf af traditionel kreativitet, dog med ny teknologi. Han har blandet anden designer Bell Coffe Table og den kendte Grace Serving Trolly for Shoenbuch.

Maison & Objet er en international platform for branchefolk inden for design- og interiør. Den leverer oplevelser og inspiration fra hele verden, og stemningen og atmosfæren indbyder til indkøb.

Se en film omkring det her: https://vimeo.com/289307680

Share This
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle