august, 2021

13aug(aug 13)9:0022(aug 22)15:00Event OverGiv en VM oplevelse på FormlandGiv en VM oplevelse på Formland

Ticket Section Title

Tickets are not available for sale any more for this event!

Event Details

Vi skal give en VM oplevelse i verdensklasse….!
Det er så vigtigt at vi som dekoratører har en iøjnefaldende stand, som skiller sig ud og er inspirerende over for både de andre standeltager og de besøgende.

Danske Dekoratører er med på Formland, da det er vigtig at få skabt synlighed omkring branchen. Samtidig er det vigtigt at vise hvilken værdi, vi skaber for erhvervslivet, og at vi kan være med til at sikre deres eksistensgrundlag ved at være med i udviklingen og branding af deres virksomhed.

Vi er også med til at skabe et stærkt fællesskab ved at være sammen om dette projekt, ved at være på messe i vores egen interesse. Helt naturligt sikre vi kvaliteten af vores VM arbejde ved at stille høje krav til os selv og vores stand i fællesskab.

Husk på at messen er den helt perfekte udstillingsvindue også for os. Så det er her vi skal sætte standarden og vise alle på Formland, at vi ikke kan undværes, og vi er med til at skabe mersalg til deres virksomheders gennem VM.

 

MESSE FOR MIG

Messen er for dig, som gerne vil markedsføre dig for hele interiør og design verdenen. Her får du muligheden for at skaffe arbejde til det næste halve år.

Du får muligheden for at tjene penge under opbygningen og få nye kunder gennem sparring under selve messen. Rettere sagt det er ren gavebod du kommer ind i. Vores potentielle kunder er dem, som har en stand og stort set alle dem, der kommer på messen og dem, som ikke er vores kunder er potentielle samarbejdspartnere

“whats not to like”

 

MARKEDSFØRING AF DIG PÅ STANDEN

Når du siger ja til at have en stand på Danske Dekoratørers stand. Så ikke alene med, at du får lov til at repræsentere din egen stand, tale med mulige kunder, holde sparring osv. så er der med i prisen inkluderet markedsføring:

SoMe branding
Online branding på dekoratør.dk

Branding på Pinterest
Samt i nyhedsmail.

 

EN INVENSTERING

Det er ikke uden omkostninger at investere i en messestand. Det har en pris – både i kroner og i mandetimer. Det er den bedste måde at sælge dig selv på, ved at vise hvad du dur til og kan. På Formlands messen kommer folk ind på vores stand, fordi de er nysgerrige – det vil sige, at de er lettere at overbevise end andre. Med andre ord varme leads.

Her har du ikke bare muligheden for at møde nye kunder, men også muligheden pleje de relationer, som du har i forvejen og gøre dem endnu mere hooked på, at de skal bruge dig endnu mere.

Vi får rabatkoder af Formland, så du kan invitere dine nuværende kunder ind og besøge vores stand.

 

Vi har en stand på omkring 200 m2 til en værdi af 99.192 kr.

Du får dit eget ansvarsområde på 12 m2 + et vindue til blot 1.995 kr.

 

TJEN PENGE UNDER OPBYGNING

Få 2 – 3 dages arbejde med og for messestandsdeltagere under opbygningsperioden

Prisen for at deltage på Formland er 3.990 kr. pr. deltager,
Pris for Basis medlemmer 2.395 kr. pr. deltager, for Pro medlemmer 2.195 kr. pr. deltager og for Elite medlemmer 1.995 kr. pr. deltager

Sidste tilmeldingsfrist er søndag den 10. maj 2021.

Venlig hilsen
Louise Ringgaard Jessen

 

Følg os på

Facebook  LinkedIn Pinterest Youtube

Du kan også læse om vores indretningskursus pCon-Planner her

more

Time

13 (Friday) 9:00 - 22 (Sunday) 15:00

Organizer

Louise Ringgaard Jessenlrj@dekoratoer.dk

1 Kommentar

  1. Linda Olsen og Gudrun Patursson

    Vi ønsker 2 billeter

    Svar

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
X
X
X