september, 2021

08sep9:0012:00Event OverKursus i Designfolie 3. delKursus i Designfolie 3. del

Ticket Section Title

Kursus i Designfolie 3. del

Tickets are not available for sale any more for this event!

Event Details

Oplev de fantastiske designfolier som kan bruges til butikker, showrooms hvor man kan beklæde møbler, døre og vægge og meget andet.

Som dekoratør skal man fornye sig i hele tiden, der er det en stor fordel at kende alle mulighederne uden at skulle ud at købe nyt hver gang. Derfor vil Danske Dekoratører gerne inviterer dig til et kursus i designfolie. Du vil opleve en verden af muligheder for at skabe flotte og slidstærke overflader på interiør som skabe, podier, døre, hylder, borde og vægge.

 

Hvad er designfolie

Designfolie fra 3M og Coverstyl’ er slidstærkt, kraftigt og har dybe farver og realistiske teksturer. Folierne er specifikt designet til indretning og opgradering af indendørsområder, som på hoteller, butikker, kontorer, showrooms, og private hjem. De er super strækbare og kan blandt andet bruges til beklædning af inventar og møbler som borde, stole, skabe og hylder. De kan også bruges på plane flader som vægge, gulve og lofter. Designfolie følger tidens ånd med upcycling og gør op med “brug og smid væk” kulturen.

Skån miljøet ved genbrug

Genbrug og spar penge ved at give dit lager et nyt liv og et nyt udseende. Du får et indgående kendskab til produkterne og dets forskelle muligheder. Du bliver klædt på til at vælge det rigtige produkt til et specifikt projekt.

Hvis du har deltaget i 1. del og 2. del kan du være med til 3.del

  • 3. del er hands-on hvor vi selv skal prøve at montere folie på en køkkenlåge med udskæringer. Vi mødes i Kolding ved Vikiallo i Designfolie’s nyindrettet kursuslokale. Tirsdag den 8. september fra kl 09:00 – kl 12:00 ved Vikiallo, Albuen 68, 6000 Kolding. Denne del kræver tilmelding – Tilmeld dig her.

 

 

Kursusforløbet

Vi får en grundig gennemgang med teoretisk information om produkterne og deres mange muligheder. Så lærer du også at arbejde med produkterne hands-on. Derudover vil vi bruge noget tid i Designfolie’s nyindrettede kursuslokale, hvor vi kommer til at arbejde med forskellige interiør applikationer.

Kurset er GRATIS for Elite medlemmerne, normal pris 800 kr.

Pris for Basis medlemmer 640 kr. pr. deltager, for Pro medlemmer 560 kr. pr. deltager og for Elite medlemmer GRATIS
Sidste tilmeldingsfrist er mandag den 3. september 2021.

 

Venlig hilsen

Louise Ringgaard Jessen

more

Time

(Wednesday) 9:00 - 12:00

Location

Vikiallo

Albuen 68

Organizer

Louise Ringgaard Jessenlrj@dekoratoer.dk

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
X
X
X