may, 2020

05may9:0015:30Kursus i kontorindretning DS-156:2005

more

Event Details

Få et kursus i kontorindretning og få en mere professionel profil over for de store virksomheder når de skal vælge hvem, de vil bruge til at få indrettet deres kontormiljø.

Det kan standarden DS-156:2005 – Det optimale kontor, blandt andet hjælpe dig med ved at give vejledninger i arbejdspladsens indretning og miljø. Danske Dekoratører inviterer dig til et kursus i hvordan man arbejder ud fra standarder.

Mange større virksomheder bruger standarder i deres dagligdag, standarder er med til at sikre kvalitet og sikkerhed samtidigt med at det gør det nemmere for virksomheder at aggere over for andre, da der er fælles retningslinjer. Derfor kan det for mange virksomheder skabe en tillid, både til dig og dit arbejde, hvis du kan fortælle at du arbejder ud fra en standard.

Kursusforløbet

Her kommer vi nærmere ind på hvad en standard er og hvad den kan bruges til. Samt får vinden omkring de forskellige typer standarder, der er inden for kontorindretning. Så vil du lære mere om standarden DS-156:2005 som indeholder følgende emner: arbejdspladsens indretning, krav til rummet, krav til kontormøbler, innovationskontoret og ergonomi – så meld dig til kurset.

Kurset kommer til at vare en hel dag og kommer til at foregå tirsdag den 5. maj 2020 fra kl 09:00 til kl 15:30 ved Roskilde.

Der bliver sørget for frokost og drikkevarer i løbet af dagen, så du skal blot møde op med det gode humør og være klar på at lære noget nyt.

Mål

Kurset henvender sig til den som er ansvarlig for indretningen af virksomhedens kontorarbejdspladser.

Hvis du allerede har en case, må du endelig tage den med.

Adresse:

Kommer senere, men ved allerede nu at det bliver omkring Roskilde.

 

Prisen for kurset er 2.395 kr. pr. deltager, for medlemmer kun 1.995 kr. pr. deltager.
Sidste tilmeldingsfrist er mandag den 24. februar 2020.

Tilmeldingen sker ved tlf. 61270299 eller på mail info@dekoratoer.dk

Time

(Tuesday) 9:00 - 15:30

Organizer

Louise Ringgaard Jessenlrj@dekoratoer.dk

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Subtotal
DKK 0,00
Total
DKK 0,00
Fortsæt med at handle
X
X
X