april, 2020

21apr9:0015:30pCon Planner indretning for professionelle

more

Event Details

Som dekoratør er det en stor fordel at kende sit værkstøj og vide hvor de små guldkorn findes. Derfor vil Danske Dekoratører gerne invitere dig til kursus i brugen af pCon planner – 3D Indretningsprogram. Programmet er kendt af mange dekoratører. Det er et indretningsprogram der har alle de funktioner du har brug for til at tegne og præsentere dine kreative indretningsforslag, uanset om det til butik, erhvervskunde eller til private så gør pCon planner livet som dekoratør en hel del nemmere.

Indret, præsenter og sælg med succes

I vil blive bedt om at medbringe egen computer – det er jeres ansvar at skaffe programmet (som er gratis) før kurset. Herunder er der et link til download af programmet, hvis du ikke allerede har det.

Hent gratis 3D indretningsprogram

Kurset varer en hel dag og kommer til at foregå tirsdag den 21. april. Fra kl. 9:00 til kl. 15:30. Vi skal være hos LE KLINT, som er et af landets fornemste ambassadører for dansk design og håndværk. Med deres klassiske LE KLINT-foldeteknik, som vi får lov til at prøve.

Kursusforløbet

Vi får en grundig gennemgang af navigation og de grundlæggende funktioner, så du hver gang starter fejlfrit. Du lærer også at gøre dine ideer til virkelighed, så det bliver en oplevelse på grundplanstegning med vægge, døre, vinduer og inventar osv. Vi kigger også på de forskellige materialevalg, farver, stoflighed, glans og de forskellige overflader. Til sidst præsentationen med målsætning og udskrift af dit projekt. Hvis du allerede har en case du skal have lavet, må du endelig tage den med. Der bliver sørget for frokost og drikkevarer i løbet af dagen. I skal blot møde op med det gode humør og klar på at lære noget nyt.

Mål

Vores mål er at når dagen er omme kan du selv justere og oprette egne materialer, sætte lys i 3D og lave enkle flotte præsentationer.

Adresse:
Egestubben 13-17, 5270 Odense N

Minimum 10 deltagere til kurset.
Prisen for kurset er 1.995 kr. pr. deltager, og er kun for medlemmer.

Sidste tilmeldingsfrist er fredag den 20. marts 2020.

Tilmeldingen sker via. tlf. 61 27 02 99 eller mail på info@dekoratør.dk.

Venlig hilsen
Louise Ringgaard Jessen

Time

(Tuesday) 9:00 - 15:30

Organizer

Louise Ringgaard Jessenlrj@dekoratoer.dk

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Subtotal
DKK 0,00
Total
DKK 0,00
Fortsæt med at handle
X
X
X