april, 2021

20apr9:0015:30Event OverVirtual EventpCon Planner - indretning for professionellepCon-Planner

Ticket Section Title

Tickets are not available for sale any more for this event!

Event Details

Som dekoratør er det en stor fordel at kende sit værkstøj og vide hvor de små guldkorn findes. Derfor vil Danske Dekoratører gerne invitere dig til kursus i brugen af pCon planner – 3D Indretningsprogram. Programmet er kendt af mange dekoratører. Det er et indretningsprogram der har alle de funktioner du har brug for til at tegne og præsentere dine kreative indretningsforslag, uanset om det til butik, erhvervskunde eller til private så gør pCon planner livet som dekoratør en hel del nemmere.

Indret, præsenter og sælg med succes

I vil blive bedt om at medbringe egen computer – det er jeres ansvar at skaffe programmet (som er gratis) før kurset. Herunder er der et link til download af programmet, hvis du ikke allerede har det.

Hent gratis 3D indretningsprogram

Kurset varer en hel dag og kommer til at foregå tirsdag den 20. april. Fra kl. 9:00 til kl. 15:30. Online

Kursusforløbet

Vi får en grundig gennemgang af navigation og de grundlæggende funktioner, så du hver gang starter fejlfrit. Du lærer også at gøre dine ideer til virkelighed, så det bliver en oplevelse på grundplanstegning med vægge, døre, vinduer og inventar osv. Vi kigger også på de forskellige materialevalg, farver, stoflighed, glans og de forskellige overflader. Til sidst præsentationen med målsætning og udskrift af dit projekt. Hvis du allerede har en case du skal have lavet, må du endelig tage den med til kurset. I skal blot møde op med det gode humør og klar på at lære noget nyt.

Mål

Vores mål er at når dagen er komme kan du selv justere og oprette egne materialer, sætte lys i 3D og lave enkle flotte præsentationer.

 

Det forgår online .

Prisen for kurset er 3.990 kr. pr. deltager,
Pris for Basis medlemmer 2.395 kr. pr. deltager, for Pro medlemmer 2.195 kr. pr. deltager og for Elite medlemmer 1.995 kr. pr. deltager

Sidste tilmeldingsfrist er søndag den 18. april 2021.

 

Venlig hilsen
Louise Ringgaard Jessen

 

Følg os på

Facebook  LinkedIn Pinterest Youtube

Skal du med på Formland, så kan du læse mere om den her

more

Time

(Tuesday) 9:00 - 15:30

Organizer

Louise Ringgaard Jessenlrj@dekoratoer.dk

Virtual Event Details

Event has already taken place!

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
X
X
X