Vi gør det igen!

 

 

 

Danske Dekoratører har fået stand nr. E 4110 i hal E på omkring 100 cm2.

 

I den ene ende af standen er der 5 vinduer med tilhørende podie, til udsmykning. Vinduerne kommer til at stå på et lavt podie og fæstnes i toppen ind mod væggen. (Har vedhæftet billede med mål på vinduerne samt podie.
I den anden ende vil der være et stillads som er D 2 x L 2 meter.

 

 

 

 

Derudover vil der være 2 stationer med bar-bord og stole hvor der bliver holdt sparringsmøder, som løber over hele weekenden. Møderne booker formland med alle de besøgende som har lyst og brug for noget fagligt sparring, de besøgende. Det er på disse møder helt legitimt (læs, her har I muligheden) at den enkelte dekoratør udøver mersalg, bare vi gør det med respekt og ordentlighed overfor vores kolleger der er med.

 

 

Hele standen skal stå færdig torsdag, når de åbner kl. 10.00.

 

Vi laver en konkurrence for standende igen i år, denne gang for alle messestande og her sørger formland for at skrive ud til alle messedeltagere, at hvis de vil have muligheden for at vinde eller blot vil have gjort lidt ekstra ud af standen har de mulighed for at booke en dekoratør gennem danske dekoratører.
Så der vil jeg også meget gerne høre fra jer, hvis I har tid og mulighed for at lave disse messestande som har brug for hjælp – selvfølgelig mod betaling.

 

 

Så er der mulighed for at booke et vindue, men skynd dig der er kun 2 tilbage! Du har også mulighed for at booke dig til at være på standen en dag eller hele weekenden, for at deltage og afholde sparringsmøder. Vælger mand vinduet inkluderer det retten til at være ved vinduet og på standen hele weekenden for samme pris.

 

Det koster 250 kr. for at deltage med et vindue et podie eller at stå på standen. 

 

Netværksarrangement torsdag aften kl. 18.30 inkl. spisning 375 kr. – ikke medlem 750 kr.

 

Deltagelse på standen og netværksarrangement 575 kr. – du sparer 50 kr. Ikke medlem 1.200 kr.

 

 

 

KOM MED DET BLIVER SUPER HYGGELIGT, OG FORHÅBENTLIG EN ENDNU STØRRE SUCCES END SIDST!

 

Tilmeld dig her:

Share This
X