Kursus i Designfolie

Som dekoratør står man ofte alene med en opgave og kunne godt bruge en samarbejdspartner, gode råd eller en bestemt kontakt som den nærmeste omgangskreds måske ikke lige kan hjælpe med.

Kursus i Designfolie

Oplev de fantastiske interiørfolier som kan bruges til møbler, døre og vægge.

Som dekoratør skal man fornye sig i hele tiden, der er det en stor fordel at kende alle mulighederne uden at skulle ud at købe nyt hver gang. Derfor vil Danske Dekoratører gerne inviterer dig til et kursus i designfolie. Du vil opleve en verden af muligheder for at skabe flotte og slidstærke overflader på interiør som skabe, døre hylder, borde og vægge. Derudover kan man også bruge det til udstilling, showroom, events og en masse andre steder som skal have skiftet udseende.  
Skån miljøet ved genbrug
Genbrug og spar penge ved at give dit lager et nyt liv og et nyt udseende. Du får et indgående kendskab til produkterne, dets forskelle og muligheder. Du bliver klædt på til at vælge det rigtige produkt til et specifik projekt. Kurset varer en her dag og kommer til at foregå onsdag den 13 maj. fra kl 09:00 til kl 15:30 i Kolding.   
Kursusforløbet
Vi for en grundig gennemgang med teoretisk information om produkterne og deres mange muligheder. Så lære du også at arbejde med produkterne mere hands-on. Derudover vil vi bruge noget tid i Designfolie’s nyindrettede Academy, hvor vi kommer til at arbejde med forskellige interiør applikationer.  
Mål
Vores mål er at når dagen er omme kan du selv arbejde med foliet og lave en flot og fejlfrit præsentation.  
Adresse:
Vi skal være hos Vikiallo som er den Danske distributør af Designfolie. Vikiallo Albuen 68 6000 Kolding   Der er en maks deltagelse på 10 personer til kurset.   Prisen for kurset er 1.995 kr. pr. deltager, kurset er kun for medlemmere. Værktøj, materialer og forplejning er inkl. i prisen.     Vi håber at I har lyst tl at deltage. Sidste tilmeldingsfrist er mandag den 2. marts 2020.   Tilmeldingen sker via. tlf 61270299 eller mail på info@dekoratoer.dk   Venlig hilsen Louise Ringgaard Jessen   Læs også om kurset i pCon Planter
Share This
X