Kursus i kontorindretning DS-156:2005

Som dekoratør står man ofte alene med en opgave og kunne godt bruge en samarbejdspartner, gode råd eller en bestemt kontakt som den nærmeste omgangskreds måske ikke lige kan hjælpe med.

Kursus i kontorindretning DS-156:2005

Få et kursus i kontorindretning og få en mere professionel profil over for de store virksomheder når de skal vælge hvem, de vil bruge til at få indrettet deres kontormiljø.

Det kan standarden DS-156:2005 – Det optimale kontor, blandt andet hjælpe dig med ved at give vejledninger i arbejdspladsens indretning og miljø. Danske Dekoratører inviterer dig til et kursus i hvordan man arbejder ud fra standarder. Mange større virksomheder bruger standarder i deres dagligdag, som er med til at sikrer kvaliteten og deres sikkerhed og den gør det også nemmere for virksomheder at arregere over for andre, da der er fælles retningslinjer. Derfor kan det for mange virksomheder skabe en tillid både til dig og dit arbejde, hvis du kan fortælle at du arbejder ud fra en standard.  

Kursusforløbet

Her kommer vi nærmere ind på hvad en standard er og hvad den kan bruges til. Samt få vinden omkring de forskellige typer standarder der er inden for kontorindretning. Så vil du lærer mere om standarden DS-156:2005 som indeholder følgende emner: arbejdspladsens indretning, krav til rummet, krav til kontormøbler, innovationskontoret og ergonomi.   Hvis du allerede har en case, må du endelig tage den med.   Kurset kommer til at vare hele dagen og kommer til at foregå tirsdag den 5 maj 2020. Fra kl 09:00 til kl 15:30 ved Roskilde.   Der bliver sørget for frokost og drikkevare i løbet af dagen, så du skal blot møde op med det gode humør og være klar på at lære noget nyt.  

Mål

Kurset henvender sig til den som er ansvarlig for indretningen af virksomhedens kontorarbejdspladser.  

Adresse:

Kommer senere, men ved allerede nu at det bliver omkring Roskilde.   Prisen for kurset er 2.395 kr. pr. deltager, for medlemmere kun 1.995 kr. pr. deltager.   Vi håber at i har lyst til at deltage. Sidste tilmeldingsfrist er mandag den 24 februar 2020.   Tilmeldingen sker var tlf. 61270299 eller på mail info@dekoratoer.dk   Venlig hilsen Louise Ringgaard Jessen   Kurset kommer også i Silkeborg torsdag den 17 september 2020.   Læs mere om standarder her
Share This
X