LE KLINT

af | 2. december 2019 | Samarbejde | 0 Kommentarer

35% rabat på serien “The Love & Light Projekt”

The Love & Light Project symboliserer kærlighed, lys og gavmildhed. Hvert år donerer vi en procentdel af indtægterne fra vores produktserie SEASONAL-kollektion til en ny sag lokalt, nationalt og internationalt.

Send a heart to a friend

Projektet blev indledt i 2012 med udgangspunkt i konceptet ”Send a heart to a friend and have a heart for a stranger”. Initiativtager til projektet, Isa Dawn Whyte Jensen, som også er Creative Manager hos LE KLINT, faldt fuldstændig for det danske julehjerte, og det inspirerede hende til at lave en fortolkning af denne smukke skandinaviske tradition.

Det er i hjemmet, hjertet bor

Det behøver ikke kun at være til jul, du bruger SEASONAL-kollektionen men også til valentinsdag, fødselsdage, bryllupper – ja, alle anledninger hele året rundt. Hjertet kan for eksempel anvendes i indretningen på kontorer, hoteller og hospitaler samt som en stille påmindelse om, at man skal bruge hjertet såvel som hjernen i alle beslutninger.

Stjerner og Snefnug

Serien SEASONAL-kollektionen er siden blevet udvidet med kollektionerne Stjerner og Snefnugdesignet af Tine Mouritsen.De er fremstillet i samme kvalitetsmateriale og efter de samme principper som de verdenskendte håndfoldede lampeskærme.

Share This
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle