Magnifique – Tur til Paris

af | 18. september 2019 | Artikel | 0 Kommentarer

Turen med Danske Dekoratører til Paris var helt fantastik. Denne gang tog vi afsted fredag morgen, så vi havde fredagen på messen. Hvor vi fik netværket i mens vi fik skænket Champagne og pindemadder af den danske ambassade i Paris. Derudover fik vi virkelig også suget en masse inspiration til os, rundt omkring i Paris til Paris Design Week samtidig med at vi fik set nye måde at markedsføre sin forretning på. Det var helt utroligt 

 

Maison & Objet

På Maison & Objet messen fik vi netværket, med ”Dansker gaden” og oprettet nye kontakter men også holdt nogle af de velkendte vedlige. Det er jo det, det hele handler om at få sået nogle små frø rundt omkring. Det var også her på messen vi fik Champagne og pindemadder med Michael Starbæk Christensen fra den danske ambassade. 

Efterfølgende stod det på inspiration, indkøb og hørte oplæg om det moderne kontor miljø/fællesskab  Lige som sidst fandt vi en virksomhed som vi skal på besøg hos Kersten B.V. som ligger i Holland.

Paris

Lørdag stod på Paris Design Week og hold nu op! Det var fedt. Vi startede ud med at tage til Ground Control som var et sted for upcomers, hvor der også var street food udendørs. 

På vej retur til metroen kom vi forbi Le Viaduc des Arts, som er en gamle viadukt for jernbanelinjen Paris/Bastille. Da vi kom forbi, var det blevet lavet om til et sted for kunsthåndværkere, hvor de 37 håndværkere repræsenterede både kulturarv, innovation og design. Det var virkelig fedt at se og meget inspirerende. 

Så tog vi turen til DeyRolle som er en meget speciel butik/kunstudstilling med udstoppede dyr, det var virkelig svært at holde sig fra at tage nogle billeder… hold nu op det var en helt fantastik lille tidslomme.

Lige 5 min derfra var butikken Meriguet-Carrere som er en historisk farvehandler og med en stor samling af flotte og retro tapeter, de forstod virkelig at fremstille deres vare på en lækker måde.

På Avenue Montaigne var vi i butikken Fendi som havde gennemført hele butikken i Batman tema, Der kunne man tale om gennemførelse og rød tråd gennem hele butikken. 

Vi sluttede dagene af med god mad som også var fyldt med indtryk lige fra indretningen til sanseoplevelserne ved maden. Det var også her vi fik vendt dagen indtryk og hvad vi kunne bruge dem til. 

Som afslutning på vores dage i Paris endte vi på Gravity bar, som var lige ved siden af hotellet. Rummet vi trådte ind i var total hippest og stilfuldt med de bølgeformede lameller, som dækkede loftet på en fed måde og deres drinks kort var meget kreativ men smagte virkelig godt.

 

Næste år

Skal du med Danske Dekoratører til næste år? Tilmeld dig allerede turen nu og spar op til 4.000 kr. på bare flybilletten alene, da det er en meget populær weekend at rejse til Paris i.

Paris 3.0

Dato: 4 – 6 September 2020

Se mere om turen her

Share This
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle