Netværk, opgaver & workshops for dekoratører

Medlemsfordele

Om Danske Dekoratører

Hvorfor Danske Dekoratører?

– Jeg elsker dekoratørfaget og den kreative tilgang. Jeg vil skabe et branchesite, der er med til at løfte dekoratørfaget, som er inde i en ny udvikling, hvor der i stigende grad bliver flere og flere selvstændige og hvor markedet ændrer sig markant. Der efterlyses netværk og sparring mellem dekoratører både som selvstændige og ansatte.

Hvad er målet for Danske Dekoratører?

– Vi vil være katalysator for dekoratørerne i Danmark og sørge for at de bliver uundværlige på det danske marked ved at være den mest relevante netværksportal for alle dekoratører, der har interesse for trend, job, nyheder og udviklingen. Vi vil gerne bidrage til at bryde vanetænkningen og være med til at samle nye ideer, tanker og inspiration. Derfor arbejder vi for et fællesskab af dekoratører, hvor det handler om at gøre hinanden bedre og stå stærkere sammen.

Kan jeg ikke finde det samme andre steder?

– Der findes nogle branchesites indenfor butiks- og detailområdet, men ingen kun for dekoratører. Danske Dekoratører vil være omdrejningspunktet, der samler nyttig og brugbar viden, og sammen med brugerne videreformidler gode idéer til glæde for alle.

Hvad får jeg ud af det?

– Danske Dekoratører er et samlingspunkt for alle dekoratører, hvor du som bruger kan udveksle ideer med andre. Så hvad enten du søger karriereudvikling, gode råd fra andre, debat og nyheder om faget, eller du søger et nyt job, har du fundet det rette sted.  

Netværk, opgaver & workshops for dekoratører

Stå stærkere - med os

Danske Dekoratører er samlingspunktet for dekoratører i Danmark.

Vi hjælper med at holde dig ajuor inde for branchen, profilere dig og din forretning, kommer med tips og faglig sparring via netværk.

Share This
Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Subtotal
DKK 0,00
Total
DKK 0,00
Fortsæt med at handle
X
X
X