VI TAGER ANSVARET

Vi er et netværk for Danske Dekoratører med fælles værdier og tager et ansvar for at få skabt synlighed omkring branchen og give følesen af at være en del af et større fællesskab. Dette fællesskab er et sted hvor du kan være tryk både som person og som virksomhed.

Danske Dekoratører er omdrejningspunkt for akviteter og services, der er med til at bidrage til udvikling og professionalisere feltet, fagligheden og medlemmernes forretninger. Vi arbejder altid i tæt samarbejde med vores medlemmer. 

6 gode grunde til at få et medlemskab

Med et medlemskab af Danske Dekoratører kan du og din virksomhed blive profileret og opnår et stærkt netværk til faglig sparing.

  1. Bliv en del af et unik netværk
  2. Styrk din virksomheds konkurrenceevne
  3. Få vidensdeling og forretningsudvikling
  4. Bliv hørt
  5. Bliv profileret
  6. Hold dig opdateret.

 

Bliv medlem

Du kan blive medlem af Danske Dekoratører som både enkeltperson og virksomhed. Vælg den medlemsfor, der passer bedst til dig:

Kaffemøde

Skal vi mødes til en kom kaffe?

 

Jeg vil rigtig gerne lære dig bedre at kende, så vi kan få det bedste ud af hinanden og få skabt et godt samarbejde i fremtiden.

 

Derfor vil jeg meget gerne mødes til en snak og en kop kaffe.

 

Kontakt mig endelig på tlf. 61 27 02 99 eller på mail info@dekoratoer.dk, hvis du har lyst til at mødes eller har nogle spørgsmål.

Share This
X