Danske Dekoratører personligt/firma medlemskab

Medlem som Dekoratør

KENDSKAB – ARTIKEL OG BLOGINDLÆG

Som medlem kan du få lagt artikler eller blogindlæg op på hjemmesiden og de andre sociale medier hvor Danske Dekoratører befinder sig. Så du kan vise, at du eller din virksomhed er ekspert på området. Det kan du gøre ved at dele gode tips, relevant info og viden om ny research inden for din branche. Hvor der er fokus mod konteksten, og på den måde vise din faglighed og kompetencer.

OPGAVER – OPGAVEPORTALEN

Opgaveportalen er det sted, hvor du som medlem har mulighed for at se opgaver fra andre dekoratører samt selv lægge opgaver op. Derudover har virksomheder også mulighed for at lægge deres jobopslag på siden.

DIN PROFIL – PÅ DEKORATØR.DK

Når du er medlem, får du din egen profilside på hjemmesiden, det giver dig mulighed for at brande dig selv og din virksomhed og synliggøre dine kompetencer gennem en personlig profil. Samt linke over til de medier du befinder dig på og dervedstyrke din faglige profil og gøre kompetencer online tilgængeligt for virksomhede.Du kan til en hver tid opdatere dine oplysninger ved at logge ind på medlemssiden.

NYHEDER – FRA BRANCHEN

Der vil løbende blive sendt nyhedsmail, hvor du kan holde dig opdateret på brancherelevante artikler og gennerelle nyheder fra branchen.

GRATIS – ARRANGEMENTER

Netværksmøder

Virksomhedsbesøg rundt omkring i Danmark

Entrebillet til Formland Spring messen 2019

Podieplads til Formland Spring messen 2019

RABAT – ARRANGEMENTER

Inspirationsture, som kan bestå af fx messe og på byvandring i den pågældende by eller en New York’er tur

Foredrag med inspirerende mennesker

Trendkonferencer

Udvikling af kompetencer efter behov

NETVÆRK

Det er ekstremt vigtigt, med netværket, hvor vi kan diskutere aktuelle udfordringer og løsninger, så man bliver bekræftet i, at man er på rette spor. Samtidig med at have en god vægtning mellem faglig og sagligt inspiration. Det kan også være en genvej til succes, fordi du bliver præsenteret for en masse uvurderlige og oftest dyrekøbte erfaringer. Vi er her også for at støtte op omkring hinanden og derved skabe faglig udvikling hos hinanden.

SAMARBEJDSPARTNERE

Valgt ud fra de behov som dekoratør har brug for i forhold til at kunne levere en ydelse over for kunden eller som skal hjælpe dig internt, det kan være med salg, økonomi, markedsføring etc.   

SOMMERFEST

Inviteret til sommerfest kun for medlemmere, der bliver afholdt fredag den 28 juni 

JULEFROKOST

Inviteret til julefrokost kun for medlemmere, der bliver afholdt fredag den 6 december 

Kun 99 kr. md.

Registreringsoplysninger

Personlige info


 

Upload profilbillede

Sociale Medier


 

Virksomhedsinfo


 
Show privacy policy

Share This
X