Danske Dekoratøre

Er stiftet af Louise Ringgaard Jessen

VI TAGER ANSVARET!

Danske Dekoratører

Vi er et netværk for Danske Dekoratører med fælles værdier og tager et ansvar for at få skabt synlighed omkring branchen og give følesen af at være en del af et større fællesskab. Dette fællesskab er et sted hvor du kan være tryk både som person og som virksomhed.

Vision

Visionen er at bidrage til udvikling og være en værdiskabende del af erhvervslivet – hver dag, og være et professionelt og attraktivt netværk inden for branchen.

Ved at bidrage til udviklingen forstås – Få skabt synlighed og opmærksomhed omkring branchen, vi vil skabe et større behov i erhvervslivet og derved få skabt vækst og kvalitet.

Værdiskabende er i denne kontekst forstået som at guide og fortælle erhvervslivet vigtigheden i at få skabt den helt rigtige oplevelse for kunden og derved få øget omsætningen.

Mission

Vores mission er at sørge for det nødvendige netværk, inspiration, udvikling af kompetencer, workshops, samarbejde, gode forsikringer, fælles markedsføring, samt mere arbejde til dem som er medlem af Danske Dekoratører

 

Louise Ringgaard Jessen

Louise har 11 års erfaring med dekoratørfaget dels som ansat og som selvstændig derudover har hun taget uddannelsen og arbejdet kommercielt med strategisk kompetence- og forretningsudvikling i 4 år, så kender til vigtigheden ved at blive ved med at udvikle sig og få tillært sig ny viden for at holde sig ajour inden for branchen.

 

 

 

Sign op i dag og få de seneste nyheder fra

Danske Dekoratører

Share This
X