Stiftet af Louise Ringgaard Jessen

Danske Dekoratører

Danske Dekoratører

Vi er et netværk for Danske Dekoratører med fælles værdier og tager et ansvar for at få skabt synlighed omkring branchen og give følesen af at være en del af et større fællesskab. Dette fællesskab er et sted hvor du kan være tryk både som person og som virksomhed.

Danske Dekoratører er omdrejningspunkt for aktiviteter og services, der er med til at bidrage til udvikling og professionalisere feltet, fagligheden og medlemmernes forretninger. Vi arbejder altid i tæt samarbejde med vores medlemmer.

Visionen er at bidrage til udvikling og være en værdiskabende del af erhvervslivet – hver dag, og være et professionelt og attraktivt netværk inden for branchen.

Klik her for at se resten af Danske Dekoratørers vision/mission strategi

Louise Ringgaard Jessen

Louise har været uddannet dekoratør siden 2009 og har arbejdet dels som ansat og som selvstændig derudover har hun taget uddannelsen og har arbejdet kommercielt med strategisk kompetence- og forretningsudvikling i 4 år, så kender til vigtigheden ved at blive ved med at udvikle sig og få tillært sig ny viden for at holde sig ajour inden for branchen.

Bliv en del af et unik netværk

Styrk din virksomheds konkurrenceevne

Få vidensdeling og forretningsudvikling

Bliv hørt

Bliv profileret

Hold dig opdateret

Share This
Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
X
X
X