Som dekoratør er det en stor fordel at kende sit værkstøj og vide hvor de små guldkorn findes. Derfor vil Danske Dekoratører gerne inviterer dig til et kursus i brugen af pCon planner – 3D Indretningsprogram. Programmet er kendt af mange dekorstører. Det er et indretningsprogram, har alle de funktioner, du har brug for til at tegne og præsentere dine kreative indretningsforslag, uanset om det er til en butik, erhvervskunde eller til private så gør pCon planner livet som dekoratør en hel del nemmere.

Indret, præsenter og sælg med succes

I vil blive bedt om at medbringe egen computer – det er jeres ansvar at skaffe programmet (som er gratis) før kurset. Herunder er der et link til download af programmet, hvis du ikke allerede har det.

Hent gratis 3D indretningsprogram

Kurset varer en hel dag og kommer til at foregå tirsdag den 21 april. Fra kl. 9:00 til kl. 15:30 i Odense området.

Kursusforløbet

Vi for en grundig gennemgang af navigation og de grundlæggende funktioner så du hver gang starter fejlfrit. Så lære du også at gøre dine ideer til virkelighed så det bliver en oplevelse på grundplanstegning med vægge, døre og vinduer inventar osv., vi kigger også på de forskellige materialevalg, farver, stoflighed, glans og de forskellige overflader. Til sidst præsentationen med målsætning og udskrift af projektet. Hvis du allerede har en case du skal have lavet, må du endelig tage den med. Der bliver sørget for frokost og drikkevare i løbet af dagen, så I blot skal møde op med det gode humør og klar på at lære noget nyt.

Mål

Vores mål er at når dagen er omme kan du selv justere og oprette egen materialer, sætte lys i 3D og lave enkle flotte præsentationer.

Adresse:

Kommer senere, men ved allerede nu at det bliver omkring Odense

 

 

Min 10 deltager til kurset.  

 

 

Prisen for kurset er 1.995 kr. pr. deltager, kun for medlemmere.  

 

Vi håber at I har lyst til at deltage.

Sidste tilmeldingsfrist er mandag den 3. februar 2020.  

 

Tilmeldingen sker via. tlf. 61 27 02 99 eller mail på info@dekoratør.dk.  

 

 

Venlig hilsen

Louise Ringgaard Jessen

Share This
X