Læs Retail Design og vær med til at designe rumlige oplevelser og værdiskabende butikskoncepter ved at kombinere viden og kreativitet.

 

Professionsbachelor med speciale i Retail Design er for dig, som vil designe butikker og koncepter med kommercielt fokus.

Du skal forholde dig til kommercielle og designmæssige muligheder samt de konsekvenser, som designløsninger har for virksomheden og butikken.

 

Lær at skabe unikke købsoplevelser og butikskoncepter

Du får hands-on erfaring med at analysere markeder og trends, og du lærer at omsætte viden og kreativitet til markante, vedkommende købsoplevelser for kunderne.

Med fokus på den fysiske butik får du viden og erfaring i brug af digital integration, så dine løsninger understøtter salg ad alle kanaler.

Du kommer til at beskæftige dig med udviklingen inden for retail og du kan orientere dig i branchen, både hvad angår kommunikation, materialer, historie og trends.

Fagene skal give dig kompetencer til selvstændigt at håndtere komplekse og varierende opgaver med design af butikskoncepter.

Du får kompetencer til at udføre og lede processen fra brief over skitse til en færdig løsning af hele butikkens visuelle udtryk – altid i overensstemmelse med brandet og med blik for at skabe de bedst mulige oplevelser for kunden og konceptets kommercielle udvikling.

 

Tværfaglige og praktiske projekter en del af uddannelsen

Du får en kreativ og praksisrettet uddannelse, som er orienteret mod mode- og livsstilsbranchen, så du sikres en særlig forretningsforståelse for samspillet mellem design og business.

Styrken i din uddannelse er vekselvirkningen mellem specialefag, valgfag og fællesfag. Design og Business er omdrejningspunkt for fællesfagene, hvor alle specialer samarbejder i et projekt med toneangivende virksomheder.

I processen med at udvikle kreative, entreprenante og realisérbare løsninger, øges din forretningsforståelse, og du får praksiserfaring med at samarbejde på tværs af faggrænser. Projektforløbet medvirker til at klæde dig på til et fremtidigt job.

Virksomhedspraktik er ligeledes vigtigt for at give dig en god indsigt i branchens måde at arbejde på. Flere specialer udbyder valgfag med studieture – og drømmer du om et længere udlandsophold, kan du læse et semester på et af vores internationale partneruniversiteter.

 

Tæt på branchen og virksomhederne

Din uddannelse foregår i et stærkt design- og businessfagligt miljø og i tæt samarbejde med mode- og livsstilsbranchens virksomheder. Du har de nyeste teknologier til rådighed i unikke værkstedsfaciliteter og laboratorier, som giver dig rig mulighed for at eksperimenter med prototyper. Desuden får du adgang til højt specialiseret viden og know-how, som er med til at forme din faglighed og fremtid.

 

 

 

Læs mere her https://www.via.dk/uddannelser/design/design-og-business/retail-design

Share This
X