Louise Jessen

Som dekoratør står man ofte alene med en opgave og kunne godt bruge en samarbejdspartner, gode råd eller en bestemt kontakt som den nærmeste omgangskreds måske ikke lige kan hjælpe med.
Change your cover photo
Danske Dekoratører
Change your cover photo
Danske DekoratørerRegion Midtjyllandhttps://www.dekoratoer.dk
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Visuel Design by Ringgaard

Louise Ringgaard Jessen har 11 års erfaring som dekoratør både som ansat og selvstændig. Mine kunder er bl.a. butikker, virksomheder som levere til detailbranchen, hvor arbejdet består af visuel merchandising, styling og pack shots samt erhvervsvirksomheder og kontorfællesskaber som for lavet forskellige indretningsløsninger

 

Ejer af Danske Dekoratører  

Er et netværksbaseret fællesskab hvor jeg arbejder som netværksinspirator og eventkoordinator. Jeg brænder for at få dekoratører imellem og samarbejdsparterne til at netværke og skabe relationer samt at få så mange kompetencer som muligt i spil for at følge med udviklingen.

 

Jeg er uddannet dekoratør/Visuel Merchandiser og har taget uddannelsen samt arbejdet kommercielt med strategisk kompetence- og forretningsudvikling.

 

Du er altid velkommen til at kontakte mig på 61270299 eller skrive til mig på lrj@dekoratoer.dk for at høre mere eller blive klogere på hvordan du kan drage nytte af Danske Dekoratører's fordele

Share This
X