Samarbejde med Danske Dekoratører

Danske Dekoratører arbejder ikke alene. Samarbejde med erhvervslivet og organisationer er en af de ting, som skaber stor værdi i netværket – både for vores samarbejdspartnere og for vores medlemmer

Samarbejde med Danske Dekoratører

Som samarbejdspartner i Danske Dekoratører er I med til at støtte op om vores arbejde med at motivere og inspirere dekoratører til at gøre hinanden bedre og stå stærkere sammen.

En unik mulighed

Det er samtidig en unik mulighed for at profilere jeres virksomhed/organisation overfor vores målgruppe – hvad end det er med henblik på employer branding, øget brand-kendskab eller salg af et konkret produkt/ydelse.

I kan bl.a. få præsenteret jeres virksomhed for vores medlemmer gennem:

N

vores sociale medier, nyhedsbrev eller hjemmeside

N

sponsorerede blogindlæg

N

udlodning af relevante bøger/produkter/kurser gennem konkurrencer

N

værtsskab og forplejning til netværksmøder

N

…og hvad vi ellers kan finde på af, der giver værdi begge veje

Samarbejde med Danske Dekoratører

Så skal din virksomhed også have en profil?

Vi skræddersyr alle vores samarbejder, så de matcher lige præcis jeres behov og ønsker og så længe det giver værdi for jeres virksomhed og for vores medlemmer, er alt godt!

Vores netværk og samarbejde

Fotograf Birgitte Røddik

Udfordringen i mit arbejde som reklamefotograf er, at finde den kreative og samtidig rigtige løsning, der danner sammenhæng mellem virksomhedens værdier og ansigt udadtil. Under udarbejdelsen af en opgave er jeg altid i tæt kontakt med dig som kunde for at sikre, at billedet lever op til dine kvalitets- og kreativitetskrav.

Læs mere

Balonline

Balonline er et mindre bureau der arbejder med webdesign, online marketing & social media samt seo, ud fra et helhedsorienteret- og relationsbaseret princip.

Læs mere

Formland

Formland er designmessen, der gennem 34 år har samlet fagfolk med passion og kærlighed for design og interiør. Det er her, designbranchen mødes, netværk skabes, handler indgås og butikker opdateres med et væld af design- og interiørnyheder.

Læs mere

Brøndsholm

Vi tilbyder et omfattende sortiment af dekorations-/festartikler og salgsfremmere til detailforretninger, butikskæder, varehuse, butikscentre, virksomheder, institutioner og private. Vores lager er omfattende, og det vi ikke viser, kan vi ofte skaffe hjem til dig indenfor nogle få dage.

Læs mere

JH Engros

Igennem vores mange års arbejde i branchen har vi oparbejdet de bedste forbindelser til leverandører i det meste af verden. Ud fra dine ønsker vejleder vi dig i de perfekte valg og muligheder, så vi sammen kan skabe dit udtryk.

Læs mere

Netværk

Share This
Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Subtotal
DKK 0,00
Total
DKK 0,00
Fortsæt med at handle
X
X
X