Sikke en oplevelse…

af | 7. februar 2019 | Artikel | 0 Kommentarer

Sikke en oplevelse. Netop hjemvendt fra første Formland Spring messe med mange timer i bene og masser af oplevelser i kufferten. De 5 freelance dekoratører, Sanne fra Deko Godt, Joan fra Hands by harpøth, Louise fra ReMerch, Heidi fra Fedt-hjem og Kirsten fra Højrup Dekoration & Indretning havde virkelig fået tryllet 10 kedelige borde om til et sted med fuld af liv fra start til slut.

Konkurrence fyldt med passion

Under Formland var 10 af virksomhederne som havde en stand på formland med i en konkurrence og dystede om at få den flotteste stand og finde de bedste dekoratører.

Dommerne Leo Sommer og Maiken Jensen, var klar til at gå i gang med den spændene opgave de havde fået sat sig for, med at bedømme de helt fantastikke stande, som dekoratørerne fra Incado, Columbine, Upfront Solutions, Thuesen Jensen, Cozyliving, Hanne Lejbølle, House Nordic, Ib Laursen og Broste Copenhagen havde lavet.

Fredag aften kunne Kristina Svejstrup Pedersen og Trine Weber Sundstrup fra Ib Laursen, så løbe med sejren og et gavekort til massage ved Kiropraktor Billund.

Styling event med stor succes

Den ene dag vi var på Formland, havde der været omkring 3.000 besøgende og det kunne også mærkes ved bordene, hvor vi havde vores styling event.

Lige fra starten var der meget interesseret folk ind og spørge til hvad vi lavede og hvor vi kom fra. Både fra messestandene, som var blevet overbevist af at se vores arbejde om at de var klar på at få en dekoratør til at lave deres stand til næste messen. Men også besøgende var interesserede og vi fik snakket med både nogle som ville høre om faget, manglede en dekoratør hjemme ved deres butik, dekoratører som gerne ville være en del af netværket.

Kommet for at blive

Der kommer utrolige mange dekoratører ud for at besøge nuværende og finde ny leverandører.

Derved er netværksarrangementet oppe i restauranten ved Formland bare en super god måde at få netværket på og få hilst på andre ligesindede og få udvidet sit netværk samt få muligheden for at få nye samarbejdspartnere, derfor er netværkarrangementet kommet for at blivenæste gang bliver dog med mere sagligt indhold.

Vellykket dag

Torsdag den 31. januar var alt i alt en vellykket dag. Det har været en fantastik oplevelse at være en del af og tankerne er allerede i gang med hvad vi ellers kan lave på Formland, som med lige så stor succes kan få skabt noget synlighed omkring branchen.

Vi fik mange besøg og havde det sjovt

Se flere billeder fra dagen her 

/Louise

 

Se vores kommende arrangementer her

Share This
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle