Vær med når vi giver en VM-oplevelse på Formland

af | 17. september 2021 | Artikel | 0 Kommentarer

Messen er den oplagte mulighed for gi en vm-oplevelse og at pleje dine nuværende og potentielle kunder. Vi bruger messen som vores udstillingsvindue, hvor vi viser hvem vi er og hvad vi virkelig kan ved at overraske og skabe visuelle oplevelser for de besøgende. Her er ingen konkurrenter, vi er med til at spille hinanden endnu bedre, ved at vi kan sparre med hinanden og nørder sammen.

Standen er et samlingspunkt for alle dekoratører, hvor der er fokus på networking, mini kurser, foredrag og får skabt et super godt samarbejde blandt de dekoratører som er med.

Vis hvad du kan

Den bedste måde at sælge dig selv som Dekoratør på er ved at vise hvad du kan, til så mange som muligt. Når du som dekoratør deltager på vores messestand, får du en helt unik mulighed for at vise hvad du kan, helt uden begrænsninger det er kun fantasien der sætter grænser for hvad du kan finde på at lave.  Det er ikke det sammen som at vise det igennem en af dine kunders vinduer eller på instagram. Det er meget bedre at lade dine potentielle kunder komme og se det med deres egen øjne.

 

Kunder i biksen

På en messe er alle de besøgende varme leds, de kommer fordi de er nysgerrige og vil have oplevelser og sparring omkring hvordan de kan gøre det der hjemme. Det vil sige at de allerede er interesseret i at høre om dit arbejde og er lettere at overbevise omkring at de skal bruge dig.

 

Det er være med på messen giver dig mulighed for at få nye kunder og samarbejdspartner, som kan føre til gode arbejdsopgaver.

 

Sparring under messen

Vi nøjes ikke med at blot vise hvad vi kan på standen, under selve opbygningen tilbyder vi sparring til alle de andre messeudstillere, som kan ryste arbejde af under messeopbygningen og måske arbejde til den næste messe de skal på. Derudover når messen køre så giver vi sparring til alle de besøgende.

 

Hvem søger sparring hos os?

Engros virksomheder

Designforretninger

Møbel- og interiørbutikker

Brugskunstbutikker

Livsstilsbutikker

Museer

Cafe- restaurantbranchen

Klinikker

 

Events på standen

Har du ikke noget imod rampelyset eller brænder du virkelig for at formidle din viden omkring faget, så har alle dem som deltager på standen at lave et event – Det kan fx være et minikursus, et foredrag om noget vildt du har lavet eller en workshop omkring opbygning af et vindue… Det er helt op til dig, så længe de besøgende også får noget ud af det.

 

Plej dit netværk

På messen er det også en oplagt mulighed for at pleje dit netværk, vi sørger altid for at kunne tilbyde de besøgene noget at drikke og lidt sødt, så invitere dem over på messen og udnyt rammerne til at snakke ”løst” om fremtiden og andre muligheder for deres produkter og gør dem endnu mere hooked på, at de skal bruge dig endnu mere. Vi får rabatkoder af Formland, så dit netværk kan komme i for bare 50 kr.

 

 

Lyder det som noget for dig?

Så gå ind i vores eventkatalog og tilmeld dig med det samme på dette link.

 

Følg os på

Facebook  LinkedIn Pinterest Youtube

Share This
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle