Tapetcompagniet

af | 22. oktober 2020 | Samarbejde | 0 Kommentarer

Tapetcompagniet er en dansk virksomhed med stolte traditioner, der importerer vægbeklædning fra det meste af verden. Udover normale tapeter, leverer vi blandt andet også magnetfilt, samt kork i den tykkelse i ønsker, som man for eksempel både kan bruge som tapet, stof eller som gulv – det er kun fantastisen der sætter grænser.

 

Hvis en kunde ønsker at få fremstillet eget design eller et foto som tapet, kan vi også være behjælpelige med dette. Vi samarbejder med firmaer som kan trykke det design og den størrelse man ønsker. Dette kan desuden også laves som wallstickers, som kan laves i mange forskellige former. Det eneste det kræver af jer, er blot at i har designet eller billedet som kunden ønsker at få trykt.

 

 

Udover tapet forhandler vi også selvklæbende folie. Her tilbyder vi hele 114 forskellige designs, heriblandt dekorative folier som fås i mange forskellige farver og mønstre, samt materingsfolie som blandt andet kan fås i sand, frost eller striber. Målene på vores folie med farver og mønstre er 2 m lang og 45 cm bred. Vores materingsfolier er ligeledes 2 m lang, men kommer i forskellige bredder; 45 cm, 67,5 cm eller 90 cm. Her kan i købe det antal der er behov for.

 

 

Som dekoratør er tuscher et uundværligt redskab, og her kan vi tilbyde kalktuscher i et hav af fantastiske farver.  Med kalktuscher kan man nemt og hurtigt dekorere vinduer, interiør eller skrive på glas og tavler. Kalktuscher kan skrive på alle ikke sugende overflader, og skal blot vaskes af med en våd klud. Tuscherne kommer i tre forskellige størrelser; 1-2 mm, 2-6 mm og 7-15 mm. Mærket vi forhandler er Securit, og deres koncept bygger på, at man skal kunne tegne/skrive og have muligheden for hurtigt at lave det om eller fjerne det.

Vores tuscher er en lagervare, hvor leveringen derfor er fra dag til dag. Hvis i ønsker andre produkter fra Securit, skal disse ting bestilles hjem, og leveringen vil derfor være 8-14 dage, afhængig af hvad i bestiller. Hvis der er gentagende ønsker til nogle produkter, kan vi tilføje disse til vores lager, således at leveringstiden bliver kortere.

 

I er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er noget specielt i leder efter – vi kan imødekomme mange af jeres ønsker.

 

Mvh.

Camilla M Corneliussen
Tapetcompagniet.dk
+4520208680

Share This
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle