Basis medlem – Årlig Betaling

Basis medlem – Årlig Betaling

kr. 990,00 / year

Fordele og rabatter, der er relevante for dig som dekoratør.

Som Basis Medlem får du det helt essentielle i at være medlem hos Danske Dekoratører. Du får adgang til helt basale fordele og rabatter på aktiviteter samt online produkter. Medlemskabet er for dig, der ønsker at være en del af det unikke netværk, som findes hos Danske Dekoratører. Det er for dig, der ønsker at få et billede af alle de mange fordele, som der i et medlemskab. Det er også for dig, der vil være opdateret på, hvad der rører sig i branchen – nyheder, trends, inspiration og meget mere.

Som medlem vil du kunne følge med på vores sociale medier, blog og nyhedsbrev, hvor du vil blive fodret med nyttig viden og spændende invitationer til bl.a. kurser, inspirationsture og virksomhedsbesøg.

Er du i tvivl om noget så er du altid velkommen til at kontakte mig på 61270299 eller skriv til mig på info@dekoratoer.dk

Ikke på lager

Danske Dekoratørers netværk er unikt og eksklusivt for professionelle Dekoratører – både selvstændige og fastansatte. Hos alle medlemmer vægtes det, at der er en uddannelse bag titlen. Du kommer derfor i selskab med utroligt kreative og fagligt dygtige kolleger.

Hos Danske Dekoratører ønsker vi at fremme Dekoratører og jeres vigtige og enestående arbejde. Desuden ønsker vi at støtte og hjælpe medlemmer i de udfordringer, som I kan komme til at stå overfor i jeres arbejde. Så derfor laver vi alt det hårde og tidskrævende arbejde for dig. Du får en helt unik mulighed for at deltage i kurser, finde relevant og målrettet læring online. Du vil blive inviteret til begivenheder, som kun er for medlemmer. Du vil få fantastiske fordele og gode rabatter på Danske Dekoratørers produkter og kurser, som kan stille dig endnu stærkere i branchen.

Sammen med Danske Dekoratører giver du din karriere i de bedste chancer. Du vil kunne styrke dine og dit firma konkurrenceevne. Flere gange årligt vil du modtage invitationer til kurser, som dygtiggøre dig som forretningsejer og som Dekoratør. Online kan du dykke ned i alle de spændende guides og online læringer, som Danske Dekoratører har kreeret med branchen for øje. Alt vil være målrettet dig, dine kreative evner og interesser. Du skal altså ikke bruge tid på at lave time lange research for at finde relevant viden. Alt relevant vil du få serveret af Danske Dekoratører, som arbejder for dig og branchen.

Få det bedste ud af din passion og dit arbejde sammen med Danske Dekoratører – stå stærkere sammen.

 

 

Sammenligning af medlemskaberne

Basis Pro Elite
Tilgang til netværksgruppen på Facebook. X X X
Indledende kaffemøde med Louise. X X X
Tilmeldt til medlemsnyhedsmail X X X
En profil på Danske Dekoratørers hjemmeside X X X
Entrebillet til Formland X X X
Virksomhedsbesøg X X X
Fælles markedsføring af branchen X X X
Månedens dekoratør X X X
Arrangementer 20% 30% 50%
Kurser 20% 30% 50%
Få en optimering profil X X
Mulighed for spændene job og projekter X
Mulighed for at undervise på dekoratør skolen X
Reklamefilm X

 

 

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle