Byg dit eget slogan

Byg dit eget slogan

kr. 200,00

Bliv skarp til at sælge dit firmanavn sammen med et fantastisk slogan. Få alle byggeklodserne her – samt to gratis bonusser.

 

Husk, at der er gode rabatter at hente som medlem hos Danske Dekoratører

Basis medlemmer får 20% | 160 kr.

Pro medlemmer får 30% | 140 kr.

GRATIS for Elite medlemmer

Produkt beskrivelse

Måske siger dit firmanavn allerede en smule om, hvad du tilbyder i din forretning. Men er du ellers sikker på, at dit netværk og dine kunder kan svare soleklart på, hvad du præcist gør i din forretning, og hvem du hjælper?

 

Et af de bedste salgsværktøjer er en god anbefaling fra en i dit netværk. Du får kun glæde af disse anbefalinger, hvis dit netværk også ved nøjagtigt hvilke opgaver, som du udfører samt hvem du udfører dem for.

 

Med ”Byg dit eget slogan” i hånden får du hjælp til at konstruere dit eget slogan, som understreger dit brand og dit firmanavn. I vejledningen få du også hjælp til at bygge en sætning, som klart beskriver, hvad du gør, og hvem du gør det for.

 

Med de to gratis bonusser får du hurtigt bygget et slogan og en sælgende sætning, som fremmer forståelsen for dit brand og din forretning. Du vil nemmere kunne tiltrække de helt rigtige kunder, når du udstråler målrettethed.

 

Bonus 1: Slogan Brainstorm

Det kan godt være svært lige at komme på et outstanding og fangende slogan lige på stående fod. Derfor har vi lavet en liste med mere end 50 slogans, hvor du kan få inspiration.

 

Bonus 2: Spørgsmål til dit slogan

For at finde dit tone, de rette ord og formuleringer får du et ark med spørgsmål om din forretning og dine kunder. Brug dine svar til at finde stikord og inspiration til sammensætninger af ord.

Tilmeld dig vores nyhedbrev

Kunne du godt tænke dig at hold dig opdateret, omkrig hvad der sker her i netværket af spændende ting?

så tilmeld dig vores medlemsbrev 

Tillykke nu er du tilmeld vores nyhedsbrev

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle