introduktion af 3D – Kamera og support

introduktion af 3D – Kamera og support

kr. 2.200,00

En 360 graders virtuelle tur af en butik er med til at skabe en shopping oplevelse på den mest interaktive og informative måde.

Kameraet er en meget brugervenligt, men da der er et par do’s and don’ts anbefales det, at du bruger en time med os på en introduktion.

 

Introduktionspakken indeholder

 • Knappen på Matterpot Pro2 3D kamera’et
 • Hvordan du optager
 • Hvad skal du være opmærksom på
 • Publisering og deling
 • Administrator panel og muligheder
 • 1 års support

Produkt beskrivelse

En 360 graders virtuelle tur af en butik er med til at skabe en shopping oplevelse på den mest interaktive og informative måde. Du kan være med til at skræddersy den virtuelle tur mere målrettet ved at tilføje billeder, videoer med velkomst fra butiksejeren eller en forklaring omkring produktet, man kan også indsætte lydfiler, baggrundsmusik og gøre alt i alt 360-turen til en fuldt fungerende onlinebutik.

Du vil også få muligheden for at lave en info-rundvisning, kommunikere vigtigt information, lave produktdetaljer og kampanger.

 

360 graders kamera er en meget brugervenlig teknologi, men da der er et par do’s and don’ts anbefales det, at du bruger en time med os på en introduktion.

 

Med i pakken, er der også inkluderet support i 1 år

 

Introduktionspakken indeholder

 • Knappen på Matterpot Pro2 3D kamera’et
 • Hvordan du optager
 • Hvad skal du være opmærksom på
 • Publisering og deling
 • Administrator panel og muligheder
 • 1 års support

 

Varighed ca. 1 time

 

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad er et 3D kamera?

En 3D kamera er et 360 graders kamera og 3D scanner i ét, der skaber 3D virtuelle ture af butikker, showrooms, messer, kontormiljøer, biler osv. Den kan også lave 3D scan og levere billederne i 4K kvalitet for den bedst mulige oplevelse. Med dette kamera kan du også lave præcise opmålinger, overskuelige plantegninger samt tilføje tags.

Det minder meget om Google maps’ street view function. Dog med et meget bedre billedkvalitet, og hvor man kan bevæge sig rundt i lokalet. Det giver kunderne en fantastik mulighed for at bevæge sig rundt og opleve butikken fuldstændig som at være der selv bare online.

 

Hvad er en 3D scanning?

En 3D scanning er en digital version af et fysisk rum eller location. 3D kameraet benytter laserteknologi til at få diverse dybder, lys, varer og krinkelkroge med i den digitale udgave.
Du får på meget kort tid, muligheden for at opleve, navigere og arbejde med et fysisk rum, digitalt.

 

Hvad får jeg ud af det?

Målet for enhver virksomhed om det er en butik, engros med showroom, messestand osv. så er det at øge indtægterne, ved at give kunderne en ny shopping oplevelse, øge rækkevidden med Google og få flere kunder.

Ud over at du får skabt en utrolige virtuel 3D-tur af dine kunders butik, kan du være til at forbedre tilgængeligheden butikken online, ”waht you se is what you get” Så det er utrolig vigtigt at hele butikken er stylet inden du går i gang. Så du er med til at skabe førsteindtrykket af butikken og forenkle shopping oplevelsen for deres kunder.

Forskning har vist, at folk er 300% mere engagerede i virtuel 3D-tur end med 2D-billeder, så det er en fantastisk måde at fange opmærksomhed på

 

Hvad er en dot/tags?

En dot/tags er med til at personliggør dine scanningen. En dot/tag er små notats felter man sætter på elementer som beskriver vareren eller den given ting men ønsker at fremhæve. De kan placeres hvor som helst i rummet, og indeholder tekst, videoer eller billeder der guider og informerer brugeren.

 

Hvor kan jeg bruge den?

Du kan bruge den stort set over alt, Butikker, showrooms, huse, kontormiljøer, mødelokaler, hoteller, biler osv. alt det har vægge og mange af de steder vil have store fordele ved at kunne tilbyde deres potentielle kunder eller gæster en tur rundt i deres virksomhed.

 

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle