Lej vores 3D kamera

Lej vores 3D kamera

kr. 1.300,00

Står du med en kunde, som gerne vil have lavet en 360 graders virtuelle tur af deres butik, showroom eller en grundplan af deres bygning. så kan du på dagsbasis leje vores 3D kamera ved Danske Dekoratører.

 

Lejeprisen er angivet pr. dag og indeholder:

1 Matterport Pro2 3D Camera

1 Manfrotto MT190XPRO4 Tripod

1 Matterport Case 5000

Produkt beskrivelse

Står du med en kunde, som gerne vil have lavet en 360 graders virtuelle tur af deres butik, showroom eller en grundplan af deres bygning. så kan du på dagsbasis leje vores 3D kamera ved Danske Dekoratører.

 

Lejeprisen er angivet pr. dag og indeholder:

1 Matterport Pro2 3D Camera

1 Manfrotto MT190XPRO4 Tripod

1 Matterport Case 5000

Dertil har du behov for en iPad eller Android tablet

 

Selve kontoen for “Spaces” til upload af den 360 graders virtuelle tur har Danske Dekoratører. Så slipper du for at tænke på alt det administrative omkring det, det skal jeg nok hjælpe med. Det skal dog indregnes i prisen til kunde. Ring til mig, så finder vi en god pris på det. 61270299 eller skrive på lrj@dekoratoer.dk

 

Angiv venligst ønskede datoer i en mail (lrj@dekoratoer.dk) så kontakter jeg dig for endelig aftale.

 

Supporteret hardware Apple

iPad Pro* (1st, 2nd, 3rd, or 4th generation)
iPad (7th or 8th generation)
iPad Air (2nd, 3rd, or 4th generation

Supporteret Android OS

8.X (Oreo)
9.X (Pie)
10.X (Q)
11.X
3 GB of RAM or more

 

OBS: Forud for indgåelse af aftalen forbeholdes ret til kreditvurdering og opkrævning af depositum.

Kontakt Danske Dekoratører for yderligere information. Tlf. 61270299 eller lrj@dekoratoer.dk

 

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad er et 3D kamera?

En 3D kamera er et 360 graders kamera og 3D scanner i ét, der skaber 3D virtuelle ture af butikker, showrooms, messer, kontormiljøer, biler osv. Den kan også lave 3D scan og levere billederne i 4K kvalitet for den bedst mulige oplevelse. Med dette kamera kan du også lave præcise opmålinger, overskuelige plantegninger samt tilføje tags.

Det minder meget om Google maps’ street view function. Dog med et meget bedre billedkvalitet, og hvor man kan bevæge sig rundt i lokalet. Det giver kunderne en fantastik mulighed for at bevæge sig rundt og opleve butikken fuldstændig som at være der selv bare online.

 

Hvad er en 3D scanning?

En 3D scanning er en digital version af et fysisk rum eller location. 3D kameraet benytter laserteknologi til at få diverse dybder, lys, varer og krinkelkroge med i den digitale udgave.
Du får på meget kort tid, muligheden for at opleve, navigere og arbejde med et fysisk rum, digitalt.

 

Hvad får jeg ud af det?

Målet for enhver virksomhed om det er en butik, engros med showroom, messestand osv. så er det at øge indtægterne, ved at give kunderne en ny shopping oplevelse, øge rækkevidden med Google og få flere kunder.

Ud over at du får skabt en utrolige virtuel 3D-tur af dine kunders butik, kan du være til at forbedre tilgængeligheden butikken online, ”waht you se is what you get” Så det er utrolig vigtigt at hele butikken er stylet inden du går i gang. Så du er med til at skabe førsteindtrykket af butikken og forenkle shopping oplevelsen for deres kunder.

Forskning har vist, at folk er 300% mere engagerede i virtuel 3D-tur end med 2D-billeder, så det er en fantastisk måde at fange opmærksomhed på

 

Hvad er en dot/tags?

En dot/tags er med til at personliggør dine scanningen. En dot/tag er små notats felter man sætter på elementer som beskriver vareren eller den given ting men ønsker at fremhæve. De kan placeres hvor som helst i rummet, og indeholder tekst, videoer eller billeder der guider og informerer brugeren.

 

Hvor kan jeg bruge den?

Du kan bruge den stort set over alt, Butikker, showrooms, huse, kontormiljøer, mødelokaler, hoteller, biler osv. alt det har vægge og mange af de steder vil have store fordele ved at kunne tilbyde deres potentielle kunder eller gæster en tur rundt i deres virksomhed.

 

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle