Visual Merchandiser

Som dekoratør står man ofte alene med en opgave og kunne godt bruge en samarbejdspartner, gode råd eller en bestemt kontakt som den nærmeste omgangskreds måske ikke lige kan hjælpe med.

Visual Merchandiser

Kan du bidrage til at give vores kunder ”mere end forventet” via Visual Merchandising og har du lyst til at arbejde i Magiske Magasin som Visual Merchandiser?

Høj fashiongrad og en kommerciel tilgang

Magasin søger nu en Visual Merchandiser til magiske Magasin i Lyngby i et barselsvikariet med start i januar 2019. Den rette kandidat skal have lyst til at blive en del af et fantastisk team, der brænder for fashion og udtryk. Som Visual Merchandiser er du sparringspartner for salget og vil på baggrund af din viden om dekoration, VM, trends og tendenser skulle udarbejde spændende og indbydende oplæg til huset. Ligeledes er du i tæt samarbejde med driften og shopmanagerne i forretningen. Du vil få en bred kontaktflade internt og vil blive en del af et tæt knyttet team, der sætter samarbejde og motivation i højsædet.Vi forestiller os, at du:
  • Har en uddannelse som dekoratør, visual merchandiser eller lignende.
  • Gerne flere års erfaring med visuelt arbejde fra en lignende stilling.
  • Kendskab til konceptstyrede butikker og KPI’er.
  • Er drevet af at arbejde hands-on i butikken, fx ikke bange for at gå op på en stige og tage fat efter behov.
Arbejdstiden vil primært ligge i tidsrummet mandag til fredag 7.00-15.00 samt weekender, når der er kampagner.

Skal du med på holdet

I Magasin får du en spændende og udfordrende rolle med gode udviklingsmuligheder i en virksomhed med en stærk og dynamisk firmakultur. Vi er kendt for intern karriereudvikling af vores medarbejdere og søger løbende at dygtiggøre os for at sikre den fortsatte udvikling mod at være ”House of most loved brands” med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands.Som Visual Merchandiser i Magasin får du en spændende og varieret hverdag, hvor du i samarbejde med dine kolleger varetager og sikrer et højt visuelt kvalitetsniveau. Du har en kommerciel tilgang til VM-området og er vant til at arbejde med koncepter og guidelines. Vi søger en kollega med følgende kvalifikationer:
  • Kreativ, fuld af spændende idéer og ved, hvordan du kommer fra idé til virkelighed.
  • Formår at styre din egen tid, og arbejder selvstændigt og systematisk.
  • Struktur, detaljeorienteret og høj fashiongrad
  • Kommercielt tænkende og trives i et højt arbejdstempo
Som Visual Merchandiser bliver du en del af et VM-team med stor erfaring fra modebranchen og en fælles interesse for at skabe den bedste oplevelse for vores kunder. Vi arbejder konstant på at forfine og udvikle vores koncept og vores kunders shoppingoplevelse, så det understøtter Magasins brand og de forventninger vores kunder har. Vi glæder os til at få en ny kollega med på holdet. Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning snarest muligt via vores hjemmeside. Ansøg via af linket her https://magasin.easycruit.com/vacancy/2176481/22317

Magasin Visual Merchandising

Magasin tilbyder: I Magasin arbejder vi hårdt for altid at være de bedste og mest dynamiske i retailbranchen. Vi gør derfor en kæmpe indsats for at skabe et attraktivt miljø for vores mange passionerede ansatte, gennem gode karrieremuligheder, branchens lækreste personalegoder samt jobbetinget bonusordning. Målet er at være "House of most loved brands" med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Tempoet er højt, og vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den moderne shoppers ønsker og forventninger. Magasin har stormagasiner på Kongens Nytorv, i Lyngby, Rødovre, Fields, Odense, Aarhus, Aalborg samt vores onlineshop magasin.dk. Vi har mere end 1.500 medarbejdere og 20 mio. besøgende årligt. Vi indkalder altid til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

 Se også vores events her: https://dekoratoer.dk/udvikling/
Share This
X